Saturday, December 28, 2013

Memanah di iCity Shah Alam

Assalammualaikum

ini bukan pertama kali kolin ke icity..pendapat kolin sama aje..Mahal~

ok nak main semua dalam ini kena ada kad icity..so kolin memang ada sebab
masa pergi mandi taman tema tu dah buat siap-siap.
Memanah ini RM12 untuk 20 panah tak silap kolin. so hubby dan abang ipar all the way dari penang nak cuba lah memanah malam tu.

Not bad for first attempt!!!..kolin tak kuasa lah nak memanah
tangan penat sulam manik..ni pun banyak manik kolin terlupa nak tangkap gambar dan share. disebabkan nak cepat, terus hantar lupa nak ambil gambar. Sibuk der...


cubaan memanah dari cik dolly~~


lisa sempat pose!


abang dan adik in action!!


briefing time..jangan risau untuk 1st timer ada tenaga pengajar yang boleh membantu
pendek kata memang worth it to try ler


acara alisa pose!


ok dah...selesai aktiviti memanah
imran masuk rumah hantu RM15 seorang..
bila keluar dari situ muka sampai tak de darah..pucat lesi..
hahahhah kene kejar ngan hantu kata dia..kesian ali imran ok..

lelain tak masuk sebab dan exhausted..

chaiyokk..icity yang super mahal ok!!

huh

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you