Monday, September 9, 2013

warna warni aidilfitri 2013

Assalammualaikum

syawal pun dah berlalu, baru kolin nak update pasal raya.
Tahun ini bertempat di Quality Hotel Shah Alam, jam 9.00
pagi masing-masing dah ready tuk makan besar.
tapi kalu nak dibandingkan tahun lepas masa di Concorde Hotel Shah Alam makanan
yang disediakan much more better lah.
more spread ..more choice..

masih dalam mood berhari raya, kami semua lengkap berpakaian raya lah. Kolin pun sama juga melaram lah, lagi pun lace yang kolin gayakan dihadiahkan oleh kawan-kawan sepejabat. Masa ini lan nak tunjuk yang kolin really appreciated the gift. Thank you so much girls! its all away from Bandung Indonesia..appreciated this..
 I know u are reading this hihihi


Posing yang tak berkesudahan...pandang nampak kamera
kolin pose aje..


Kolin bergambar bersama budak praktikal dari uitm
Untung dema merasa makan besar tau.
Panjang umur kita jumpa lagi..


ok dari atas sebelah kanan tu baju cokelat pakai spek mata..masih bujang
so sesiapa nak proposed masuk boleh lah kolin jadi agen
kriteria: nak macam tiz zaqyah ye..hahhaha

kiri atas..taken
baju oren cik lan..taken
dan si baju hijau also taken..
so semua TAKEN..tau..
sold out!




dan kami bertiga juga TAKEN
SOLD OUT!
selalu berempat ..tapi bertiga lebih hot katanya..


Terima kasih kepada pihak kelab sukan yang berjaya menganjurkan majlis ini
tak sempat kolin snap gambar makanan hahahha

anyway i have so much fun on that day!!
Selamat Hari Raya uuollsss ~

3 comments:

  1. hoi...salah tu...kalo atas blah kanan tu taken by kolin...hahahhaa...yg atas sebelah kiri la..aiyooo dh jangkit penyakit sufia ker???

    ReplyDelete
  2. hahahha..alah semua taken lah
    senang...

    ReplyDelete

loving me..loving you