Friday, September 6, 2013

surprise party

Assalammualaikum


balik jumaat petang tu dengan jem di nkve dan hujan leba terus terubat dengan surprise party dari suami dan anak-anak. Cheese cake yang comel ini jadi tanda kelahiran kolin dan ulangtahun perkhawinan kami dirai. Seronok sebab anak dah besar, dah pandai nyanyi lagu 'happy birthday'.
 Best giler




Kek ini sangat istimewa siap ade roti ala ala capati dan kuah tuk cicah. Memang kenyang lah kan. Makan kek plus roti hihih
Hubby kolin kata dia beli kat kedai arab mana ntah hehehe

Present for him

Wallet by michael kors 

Selesai acara sambutan kami terus bersiap untuk majlis sambutan ambang kemerdekaan yeay
moh kita pergi putrajaya tengok perunjukan bunga api 


dan ini gambar kami pada 2004 dulu

Semoga pernikahan ini direstui dan berkekalan sehingga ke akhir hayat. amin

doakan kami ye...


4 comments:

  1. waahhhhh...lain benor rupe kolin oiii

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku kan jelita selama lama lamanye..hahah

      Delete
  2. hepi boobsdey & hepi anniversary kolin..kalu tk cakap ada capati kompom zura tk perasan ada roti bwh kek tuh.. hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann...kene cakap sebelum orang nampak pelik.
      tapi roti tu sedap lah zura

      Delete

loving me..loving you