Saturday, September 14, 2013

sepetang bersama lisa dan cik anis

assalammualaikum

hujung minggu yang lalu, huda dengan anis berbesar hati datang bertandang ke rumah kolin.
huda nak siput masak lemak cili api, tapi memasing tak tahan kepedasan hahah

nak dijadikan anak perempuan aku yang makin membesar ini sangat lah pandai guna tab
tuk tangkap gambar
aduhai siap pakai self timer camera lagi tau nak bergambar
bermacam-macam aksi. Tuk anis terima kasih lah sudi melayan lisa yang super gedik tu kan.

Kita sambung di Langkawi ye..
yahooo!!!











4 comments:

  1. hahahahhaa...meroyan.....nk bagitahu anis ar gambo die ader dlm blog kolin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah silakan..
      lepas ni cerita langkawi pula

      Delete
  2. sedap nye gulai lemak siput..crutt cruttt menyedut...

    ReplyDelete

loving me..loving you