Wednesday, September 11, 2013

puspanita selangor open house 2013

Assalammualaikum

Syawal dah nak abis pun
so ini lah open house terakhir kolin, seronok kalau ke sini sebab dapat jumpa kawan-kawan
dan boleh berkenalan dengan kawan baru.
Masa ini lah nak tengok ramai datin-datin, puan sri dan orang orang atasan bersama beramah
mesra dan of course kolin tak lepaskan peluang hehehe

PUSPANITA ini adalah persatuan untuk orang orang gomen
so ada sesiapa suami yang orang gomen boleh juga kalu nak join
saja-saja kita beraktiviti kann..macam-macam aktiviti tau..
 


Banyak gerai-gerai makanan yang disediakan
bersedia dengan acara mengembungkan perut yang ada heheh



sambil berjalan cari makan tu
sempat lah jumpa kawan-kawan, cium pipi peluk bagai
dan kolin juga jumpa puan azizah my ex-boss
rindu sangat dia..she is so motherly
tak lupa juga puan siti munirah...
love both of them!!

ini lah aktiviti bergambar sebelum dapat makan
duk depan tab..snap ler sendiri
huru-hara semua gambar jadinya


majlis puspanita kali ini dimeriahkan lagi dengan lagu-lagu dendangan aishah
sayu hati dengar lagu 'pulang lah' tu..
nasib baik kolin ni kampung dekat sangat
Kampung Dato Harun heheheh

Selesai sudah open house
jum balik office nak telentang jap

adios

2 comments:

  1. seronok betol openhouse je sepjg syawal, jimat duit tk yh beli lunch... hahaahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..jimat duit ..bertambah berat badan hahahha

      Delete

loving me..loving you