Wednesday, September 4, 2013

my pre birthday lunch

Assalammualaikum

sebenarnya lunch ini bukan untuk kolin sangat pun. Since huda dah kempunan nak makan masak lemak ketam air tangan sufia itu yang kami berkumpul. So hari jumaat rehat yang panjang jadi saksi kerakusan kami hahaha

Lunch yang sangat sedap ok! Sedap sebab makan dengan kawan, sahabat, teman bla bla bla. Anyway kami dah pesan kat sufia yang jangan masak banyak sebab kami bukan ramai pun. So yang siap ialah masak lemak ketam dan kerabu kacang botol yang sangat sedap. Dan first time kolin rasa ungkep ayam masakan jawa yang huda bawa. Best sangat...dan kolin beli air coke aje hehehe.
Nak tau sebab apa?
 Sebab kolin namakan parti kami ini coke & cigar party hihihihi. Cool huh


Ini lauk pauk rezeki kami tengahari tu. Sedap giler
Itu yang sengaja pakai baju besar dan longgar hihihi perut stokin lah katanya. Selagi boleh disumbat, selesai makan siap ade dessert ais krim lagi tau.

Selesai makan tu, sufia beriya-iya nak promosi kicap buatan Malaysia. KICAP MUDIM yang dibelinya sekotak. So kami ni dapat lah sorang satu. Tuk kolin..anggap saja ini hadiah pre birthday dari sufia hahahah

Muka sawan dapat kicap mudim
Dalam kami bersiap-siap untuk masuk kerja balik sempat lah snap a few pictures. Seronok sangat gelak tak berhenti-henti. Thank you guys for making my day. It is a very hilarious pre birthday lunch




Dan gambar di bawah dua hadiah yang kolin dapat kicap mudim, loreal lip gloss dari milah
dan huda..terima kasih masak ungkep ayam yeee
super nice!!

Thank you so much friend *smile*










i got this on my birthday..yeay






2 comments:

  1. untung ada opismate buatkan majlis besdey, siap masak2 lg...kicap tu botol plastik ker ?

    ReplyDelete
  2. hahah zura..kebetulan semua tu
    kicap tu sangat sesuai tuk anak-anak. botol plastik dan sedap

    ReplyDelete

loving me..loving you