Friday, September 13, 2013

huda birthday luncheon

Assalammualaikum


Selamat ulangtahun kelahiran huda!!
well lunch yang tak dirancang sangat pun menjadi
baru perasan today hari jadi huda..demi menjimatkan masa kolin menempah meja
di tea pot deli di SACC Mall Shah Alam yang sangat cosy itu

Al maklum huda pun tak pernah makan kat sini
so kita treat dia birthday lunch!!


 Victoria sandwich cake yang kami pesan tuk birthday huda kali ini
boring lah cake ada icing aje kan..so we order warm cake
home made cake yang super sedap..
anyway di Tea Pot Deli ni banyak pilihan menu yang sedap belaka
Kolin dan Sufia pun nyanyi lah lagu 'happy birthday to u huda'


Bergambar bersama sufia yang makin hari makin lawa
pakai susuk berlian ye ko sufia
*sila abaikan juon di belakang tu ye


Sementara menanti kehadiran si milah kami bertiga snap ler gambar sendiri dan rupanya huru hara
dah macam juling aku ni hah..mana camera pun tak tahu hahah


Nyummm..ini lah chicken kiev pilihan birthday girl kita kali ini
rasanya..ko tanya laa huda ye..


Beef lasagna yang super sedap sangat
dan kolin makan beef pie..lupa nak snap gambar
tapi worth it to try

kata sufia kat sini fish pie dia terbaik
so next time kita cuba menu tu pulak ye..

last but not least!!!

HAPPY BIRTHDAY HUDA...woot woot

2 comments:

  1. TQ semua..!!!!! kebetulan besday jatuh pada harii jumaat..penghulu segala hari..& kebetulan juga saya lahir memang pd hari jumaat pun...& kebetulan juga hari jumaat lunch break lama..& sy pun secara kebetulan amik half day..hahahahha

    ReplyDelete
  2. first time zura tgk sandwich cake

    ReplyDelete

loving me..loving you