Tuesday, September 10, 2013

Full House at Setia City Mall, Shah Alam

Assalammualaikum

kali ini kolin JJCM dengan BFF iaitu cikgu milah hehehe
kolin dah lama teringin nak makan kat full house ini. 
bukan sebab makanan ke apa tau, sebab dekorasi dalaman yang sangat cosy.
so bila lalu full house di setia city mall ni macam dream come true lah



Cosy sangat-sangat dan terasa korea ok
lagu full house non stop dimainkan dan sangat tenang mungkin sebab tak ramai orang kut
dekorasi yang memang lawa!!

Lawa kan..
nak amek almari tu bawak balik bole??


 
ini yang kolin order untuk try set lunch di full house
dori fish bla bla something ntah apa aku tak ingat
tapi memang sedap sangat..sos yang warna hijau dan putih tu nyum nyum
atas tu ada cendawan, ikan, sayur dan last sekali kentang
memang sedap.
set ini dihidangkan sekali bersama ice lemon tea dan mushroom sup
ok bab mushroom soup tu harus cuba. sangat pekat dan mungkin ini yang korea sangat.
kolin tak pernah rasa sup macam nih..tapi bagi 5 bintang tuk rasa korea ini



yang ini pula milah punya pilihan
sandwich kan..besar kan
dalam tu ikan salmon dan sedap!!..sayur sangat fresh..
baloi makan kat sini!!

sebelum balik kolin nak masuk ladies room
haa..pantang lah aku kan kalu nampak cermin besar-besar
mula lah nak posing..yang best si BFF pun sama
hahahhaha..milah you are the best!!


senyum milah!!..
u look nice in orange tau..


so kepada sesiapa yang belum try menu kat full house yang cosy itu
sila lah cuba ok!! tak rugi..for me soo korea..so nice ..so sedap
harga kami makan hari ini untuk 2 orang sekitar RM45.00


i'm lovin it~

2 comments:

  1. deco dia english garden gittew.. kt umah zura ada satu Full House tp tk prnh masuk pn...

    ReplyDelete
    Replies
    1. disebabkan deco dia lah kolin masuk hahahha..
      lawa giler

      Delete

loving me..loving you