Tuesday, August 27, 2013

UiTM Open House ~ FSPU

assalammualaikum

jumaat lepas sufia yang bertugas di UiTM Fakulti FSPU jemput kolin dan huda datang makan-makana di open house dia. Sangat-sangat meriah dan dekorasi memasing memang kreatif giler. Dan paling best fakulti sufia menang no. 1 dalam pertandingan hiasan tercantik tak silap. Masa kami sampai tu sufia hidangkan kami dengan nasi ambang sumatera. 

Amek ko..ni kali kedua kolin makan nasi ambang ok. Sedap lah jugak kan

Kami pun snap lah picture macam 'camwhore' giler..semua gambar ni kredit pada huda sebab sudi share ngan kolin semua gambar-gambar yang lelawa nih. Siap edit tau...lawa giler..
kolin tukang tempek aje lah... lagipun ramai volunteer tukang tangkap gambar. Semua staff dan kengkawan sufia baik hati belaka. Itu yang banyak gambar lelawa nih..thk u yaaa

Tapi kami tak dapat nak saksikan sangat kemeriahanya sebab pada masa tu memasing dah berkemas maklumlah nak sembahyang jumaat lagi. So memang dapat merasa nasi ambang aje lah. Tapi yang penting kolin dapat memenuhi undangan sufia.

 Thank you huda susah payah dari port klang tu nak join sekali
dan terima kasih pada kamilah yang sudi terima kami semua beraya rumah dia tengahari jumaat yang panjang tu. Siap nasi impit, kuah kacang, ayam goreng dan nugget..kenyang sangat..

Tapi gambar lupa snap sebab masing-masing makan makan makan makan..hihihi

kita jumpa di open house yang lain yerr..
 





Selamat Hari Raya !!!!
Maaf Zahir Batin...




p/s: baju kebaya nyonya tu pakai raya masa 2007..sekarang 2013  dah muat balik
saja taip..nak bagitau korang aku dah kurus hahahhaha

1 comment:

  1. cantik baju kebaya kolin..mesti penuh manik kan...

    ReplyDelete

loving me..loving you