Saturday, August 3, 2013

orang kita sayang...

assalammualaikum

baju raya ..done
kasut raya..undone
langsir raya..undone
sarung kusyen raya..undone
balang raya..last year aje
cawan raya..last year ada lagi
alas meja..done

haa tengok lah list orang rumah nak beraya. Ni list aku lah, orang lain kolin tak tahu. Tapi memang nak beraya sakan tahun ini. Dan kalu nak tau. Raya ini lah pertama kali kolin berhias rumah habis habisan. Cat baru tau! nanti kolin share tau

anyway, masa belek-belek FB bebaru ni ternampak satu bingkisan ustaz azhar. Sangat-sangat menarik untuk dikongsikan buat suami-suami. Jangan kedekut dengan isteri, raya setahun sekali aje. Belikan lah isteri baju baru. Kesian jugak tengok ada isteri yang berbaju baru tapi duit sendiri. Suami buat 'dek' aje eh. Kesian isteri..tak beli mahal pun takpe. Janji suami belikan uhuk uhuk...




2 comments:

  1. tetiba teringat psl berita bini pukul suami sbb suami dia tk belikan baju raya...

    ReplyDelete

loving me..loving you