Saturday, August 24, 2013

kunun...english style deco

Assalammualaikum

haa dulu kolin pernah kata nak hias rumah kan
so nak raya hari tu baru lah berani nak touch sikit hihi
bukan buat major reno pun, tukar sana dan sini sikit jadi lah kann
anyway thank u mb selangor sebab bagi bonus raya ....yeay

apa yang kolin boleh kata kan..i am soo happy with new tranformation
tak sebesar mana tapi istana kami yang comel ini bertukar menjadi sangat cosy untuk kami sefamily

bak kata orang 'luar flat dalam condo' hihih
tapi nak kata english style tu sangat tak menjadi..kolin cuma berani main bunga english tu sikit-sikit aje. Selainya kolin suka simple sebenarnya banyak yang plain kolin pilih.

tapi dulu rumah kolin sekuntum bunga pun takde..sekarang dah ada seronok sangat!!

sekarang misi nak bela pokok hidup dalam rumah, kat dapur dan dalam bilik air. nak banyakkan oksigen dalam rumah pulak..

so kalu ada perubahan dalam bilik dan di tempat tempat lain akan kolin updatekan
setakat ini ruang tamu yang comel ini telah bertukar wajah dan kami sangat-sangat happy 





Ok tak rumah kolin?
Hihi hatta tak selawa ruma orang lain tapi kolin seronok sangat
biar lah rumah kecik, murah, flat aje
busuk busuk harta kolin, istana kecil yang kami ada...


Syukur sangat sangat...alhamdulillah


























6 comments:

  1. less is more...lawo gak cantik color combi tu...ko beli para2 tu kat mana?

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup..rumah kecik aje mimie
      para tu beli kat ikea aje..

      Delete
    2. alhamdulillah beb..kecik2 pun dah ade rumah sendiri..weeeeeeeee...aku pun beli umah kecik saje..tapi seronok...ade gak harta

      Delete
  2. tunggu anak2 zura besar sikit baru nak hias umah cantik2 cm ni...hihihi...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kann..tunggu besar sikit..
      kecik2 ni payah nak nyusun hehehe

      Delete

loving me..loving you