Friday, August 2, 2013

Crumble manjalara

assalammualaikum

yang kali ini untuk jiran kolin yang tinggal di block c. Kolin pulak tinggal blok b
dia tak pernah try atau tengok betul betul pun hasil kerja tangan kolin. Tapi ina tetap nak 
manik dan suruh kolin cuba.

disebabkan ina tak bertudung dia mahukan dibahagian leher pun ada crumble. Kolin sanggup sebab tak panjang. kalu panjang tuk orang bertudung memang masa 
sangat suntuk dengan tempahan-tempahan yang ada. 
silap-silap baju kolin dan lisa pun tak sempat nak dimanikkan. 

anyway bila dah siap dan diserahkan dia kata lawa sangat
"butik Lin" terus gelaran aku. Semoga cerita aku membuat manik
tersebar di flat itu dan tempahan akan datang lagi dan lagi.

Bertambah tambah lah rezeki aku insya Allah heheheh

Kepada Ina Mia Blok C..terima kasih banyak banyak


No comments:

Post a Comment

loving me..loving you