Saturday, July 20, 2013

StarCruise Libra Penang (3)

assalammualaikum

kami bangun awal pagi sebab nak makan breakfast. masing-masing dah lapar, bekalan dunkin donut dan ayam goreng yang kami bawak dibelasah dulu. Anyway dah siap semua kami naik ke tingkat atas dahulu untuk bergambar. Masa tengah cerah ni lah boleh tengok keadaan kapal persiaran ala 'pisau cukur' ni berjalan kan..haa terbentang lautan luas. Puas hati sangat dengan trip kali ini..apa ntah lagi murah.com sangat tau.

My Family..


Love ~



Selesai semua sesi bergambar kami terus ke restoran untuk sarapan pagi..yeay

Sarapan disediakan dalam bentuk buffet, banyak sangat pilihan makanan yang ada. Dan tentunya sedap dan boleh dimakan lah. Kolin memang makan sambil menikmati pemandangan luar tingkap kapal persiaran ini yang memang terasa bergerak. Syoknya feeling..tambah feeling dapat pergi bersama keluarga dan kawan-kawan kan.

alisa dan fathiha

the kids

makan..makan

big bos makan!!

makan sampai mengesot jalan dik..heheheh
ok sangat..dengan harga yang super murah kami dapat ber'cruise' dan bergumbira..syok syok

lepas makan kami pun tawaf kapal ini, semua ceruk tempat kami lawati. Sebab semalam dah malam tak nampak clearkan. So pagi ni kami pusing habis-habis. Sebab nak check out pukul 12 tengahari kann..peluang yang tidak harus dilepaskan ye.




dan last sekali kalu kolin tak buat adegan titanic tak sah lah percutian ni kan hahah

blouse : poplook
pants: own collection
scarf: SACC Mall
Bag: Nine West from usaboutique


yeah..u jump, i jump!! haa rupa Leo and Kate dah aku..


nampak tak kad yang dipegang oleh lisa tu..kad tu sebelum check out kita ke reception tuk cek kalu ada apa-apa yang perlu dibayar. Selesai pembayaran pergi ke ruangan lain untuk collect balik ic kita yang disimpan oleh pihak star cruise. Selesai semua kami mula berjalan keluar di checkpoint tuk keluar dari kapal. Semasa keluar kad itu disemak sekali lagi oleh pihak berkenaan untuk memastikan kita tidak berhutang apa-apa pun. Selesai semua tu, ucapkan selamat tinggal pada starcruise..bye bye kapal 'fazura' ku...

semoga kita bersiaran lagi di lain kali ye..

happy sokmo!! thk u ina!!!



2 comments:

  1. zura suka tgk kolin dlm gmbr berdua ngn hubby tuh...nmpk cantik sgt...

    ada wasap tak? nk mintak no tpn blh..? nnt bg kt zura133@gmail.com ok..

    TQ kolin

    ReplyDelete

loving me..loving you