Monday, July 22, 2013

proses ke english style bermula

assalammualaikum

well dulu kolin pernah bagitau kan nak buat rumah ala english style..kunun kunun
tapi jangan lah harap sangat ye..kolin ni kurang kemampuan uuwwaaa

ok langkah pertama..kolin nak cat balik rumah kolin yang dah kusam. Dari 2005 kolin duduk kat situ tak pernah cat pun rumah tu. Last dulu cat bilik budak dan bilik air. So warna putih krim di ruang tamu tu dah nampak kusam ..busuk benorr...

featured wall..

wah pandai aku eh...warna tuk dinding nan satu ini, kami decide warna merah terang. Tapi belum mula cat lagi. kolin janji lepas semua dah siap dan ditempatkan di tempat yang betul kolin akan snap pic tuk tatapan semua.

so mari tengok buruh cilik cat rumah 

nak raya oiii


2 comments:

loving me..loving you