Thursday, July 18, 2013

Manik tabur atas sulaman

Assalammualaikum

ntah apa-apa tajuk entri aku nih..pedulik lah
kolin memang tengah super bz manik sebab nak raya kan.
ini dinamakan rezeki langit ramadhan...cari rezeki demi anak-anak tercinta yeay

so ini kali keberapa kak chik tempah ngan kolin pun dah lupa
yang pasti kain oren soft with purple sulam ini sangat gojes..lawa seh
dengar cerita beli di bandung..

so dia nak simple aje..tak nak heavy
kolin gunakan round manik dan pearl untuk semua sulam yang ada di bahagian lengan, bawah dan depan baju.

semoga kak chik anggun di pagi raya ye...




No comments:

Post a Comment

loving me..loving you