Tuesday, July 16, 2013

kantoi

assalammualaikum

hari ini kolin keluar rumah awal sangat sebab teringat minyak takde. Lagi pulak sekarang ni kolin balik drive ikut LATAR. Sebelum ini balik 30km sahaja, kali ini 60km dan tol pun double. Nak buat macam mana penangan bulan puasa memang jalan biasa yang kolin lalui sesak teruk. Daripada asyik berbuka dalam kereta, kolin mengambil alternatif ikut jalan jauh dan mahal sikit janji dapat sampai rumah sebelum berbuka. Kesian pulak ali imran kan sebab dia puasa, pastinya dia nak mamy dia ada masa berbuka kan. Setakat ni hari pertama aje kantoi, yang lelain penuh. Dia seronok sangat berpuasa

oiii cerita kantoi..nak dijadikan cerita kolin berhenti isi minyak di Petronas di Federal Highway sebelum masuk Shah Alam. Lebih kurang jam 7.30 pagi lah gitu. Masuk dalam tu keluar saki baki duit nak isi minyak ngan touch and go. 

Sekali masa bayar kolin ternampak air tin sejuk "nescafe mocha" gold color. 
Aikkk..terus hati macam kata..bulan puasa kut..pepagi buta kut..sapa duk tak puasa ni??!
ingatkan kaum hawa yang memang ada cuti khas kann. Kaum Adam jangan jeles haa..ni pelepasan untuk kami saja hehehhee..itupun kene ganti lah. Bukan free-free tak puasa...

ok back to the air tin tu..
sekali kolin pandang sebelah kiri kolin
abang tu hitam, botak, macho, melayu..bermisai lagi..
amik dan berlalu..
yang paling ntah apa-apa kolin bole pandang aje abang tu ahhahahahah

masa dia berlalu naik motor tu, dia tengok aje kolin dalam kereta..
aku pun sengih kambing laa..dah tu rupa apa ko nengok orang kolin oii

kepada abang itu..ko memang kantoi
anyway kolin minta ampun maaf sebab memandang sebegitu tadi..

I can't help it!! hahahhahah

I CAN'T TAKE MY EYES OF OFF YOU..TARA...TARA TARA..TARA




2 comments:

  1. bini dia ngidam nk minum air neskefe mocha sejuk stesen minyak kot.. ting positip ting positip.. hahaahaha !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia naik motor zura..sensorang hahaha

      Delete

loving me..loving you