Thursday, July 4, 2013

Coconut Shake, Eden Cowboy di Pilah

assalammualaikum

cuti sekolah yang lalu kolin sekeluarga di jemput menghadiri majlis sepupu sebelah suami di Felda Keratong Pahang. Kami lalu jalan lama kuala pilah untuk ke sana memandangkan jaraknya yang lebih dekat.  Aduhai jalan lama kan..lori banyak memang lah jalan jem

Kami sempat singgah di Eden Cowboy Coconut Shake di sana. Moh cuba rasa, adakah ianya sehebat Klebang Coconut Shake di Melaka kannnn


gerainya memang menarik perhatian, tepi jalan aje. Parking, toilet dan tempat duduk yang agak memuaskan. Barisan yang beratur pun tak panjang. ok sangat


tak silap kolin satu coconut shake biasa RM2.00 
dan yang special dalam RM2.50 kut..tak pasti..special tu buh ice cream lah kut.

imran dengan sepupu-sepupu

kat sini ada jugak dijual nasi lemak dan laksa, disebabkan agak lapar kami pun sebatlah. Kami dalam 10 orang sebab berkonvoi dua kereta kan.

lisa pose


done with rasa everything..pada kolin masih tak dapat lawan klebang punye. Sebab klebang yang biasa terus letak ice cream vanilla yang sedap bangat. Tapi untuk sesiapa yang akan melalui jalan ini untuk makan angin boleh lah cuba coconut shake ini. Air kelapa, isi kelapa, air batu di blender sekali dan terus buh satu scoop ice cream vanilla. Jadi lah coconut shake!!...boleh try untuk bulan puasa nanti kan..Why not..sesekali ubah citarasa.

so ramadhan dah dekat..kolin doakan semua yang baik-baik saja. Untuk yang suka dan tak suka kolin..ucapan selamat berpuasa dan mohon maaf zahir batin ye. Ikhlas dari lubuk sanubari, semoga kita sesama dapat keberkatan bulan yang mulia nanti..


Chaiyokk!!....



2 comments:

  1. setakat ni belom ada yg mampu menandingi kesedapan coconut shake klebang kan...

    selamat menyambut bulan ramadhan yer kolin...

    ReplyDelete
  2. zura..selamat berpuasa..
    mohon maaf dari segala ye..

    doa yg baik2 aje buat semua..peace

    ReplyDelete

loving me..loving you