Sunday, June 23, 2013

Father's Day Celebration

assalammualaikum

disebabkan kekangan masa dan sibuk dengan tempahan manik lagi, kolin menyambut hari bapa bersama anak-anak secara simple sahaja. Disebabkan secret recipe ada tea time yang super cheap iaitu RM7 sahaja dengan teh atau kopi bersama pilihan kek masing-masing.
so anak-anak jum kita pergi makan kek yeay..lokasi kami kali ini di Kompleks Mutiara Jalan Ipoh

 muka ntah apa-apa memasing

bila dah suruh senyum..baru nak senyum..

  

selesai upacara makan kek..kami terus ke taman titiwangsa untuk acara terusnya..

Happy Father's Day ..

 

 
 

2 comments:

  1. Tea time offer tu hanya untuk weekdays je kan..? Ke weekend pun ada ?

    ReplyDelete
  2. weekend pun ada zura..jum makan kek hahah

    ReplyDelete

loving me..loving you