Saturday, June 29, 2013

Candy Crush Group

Assalammualaikum

sekarang ni kawan-kawan kolin suka makan 'candy'. tapi bukan kenyang pun 'candy' tu, manis pun tak terasa. yang pasti semua 'tawaduk' main 'candy' tu. siap kat whatsapp group tukar nama 'candy crush group'. mottipppp sangat tau

disebabkan kegilaan terlebih 'candy' saksikan lah sendiri apabila 'air masuk kepala' dan 'keadaan pitam bangun' yang tak sedar sedar diri berlaku.

pengaduhan ko 'level' berapa tu dah biasa
ungkapan 'minta nyawa' dah biasa
rayuan 'minta tolong mainkan' dah biasa

sooooooooo candy crush tau!!!!

 kolin bawakan 'candy crush group'..sayang sufia takde dalam gambar ni
miss u a lot darling..

dah lihat kan..budak-budak terlebih gula kan..ni lah penangan 

candy crush!!


6 comments:

  1. seronok tgk korang amik gmbr gini... hahahaaha...

    ReplyDelete
  2. memang memasing sawan kamera!

    ReplyDelete
  3. terjebak jugak ko akhirnyer ek ngan candy crush

    ReplyDelete
    Replies
    1. mimie..terpedaya main sebab nak bagi nyawa hahah.
      mostly zali yg mainkan hahahha

      Delete
    2. hahahah....aku faqrul dah terjebak jua..memula aku suh die mainkan sebab senang nak minta nyawa...pehtu die plak ketagihan...sweet, delicious, candy crushhhh....

      Delete
    3. hahahah..tak addicted pun..insya Allah..
      relak relak aje hehehhe

      Delete

loving me..loving you