Friday, June 14, 2013

Biskut Raya

assalammualaikum

bagi syawal yang bakal menjelang ni memang lah dan menjadi kebiasaan promosi biskut raya. Yang ini kawan kolin Fara Ramli yang buat. Home made lagi..kepada sesiapa yang nak tempah hamper atau wat so ever sila lah ke FB cari Fara Ramli atau kolin sendiri Kolin Zainal Alkadrie untuk menempah. Salah satu contoh kuih raya yang boleh ditempah 


so dah screen shot pun..

email pun boleh collin3108@yahoo.com..

selamat menempah!!

2 comments:

  1. tetiba rasa nak makan tart gulung plk ptg nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kolin paling tak suka kuih tart hahahha

      Delete

loving me..loving you