Tuesday, May 14, 2013

Selamat Hari Ibu

Assalammualaikum

mood hari ibu dah on kan tuk bulan may ni. Macam biasa kolin dihujani dengan ucapan-ucapan yang best sangat. Terima kasih buat semua terutama anak-anak..

Imran adalah orang yang pertama mengucapkan selamat hari mami pada tahun ini. Waa tahniah cikgu dia kerana dapat mendidik anak saya dengan jayanya. Cikgu yang suruh dia buat kad dan berikan pada kolin..terharu sangat. Dan gembira sangat-sangat sebab dia bagi depan jiran hahahha..bole tak gitu! giler glamo mamy kolin kan..

from imran

lepas dapat hadiah tu..tak putus-putus imran wish aku. Bahagia sangat ada anak macam ali imran ni..sangat menjaga hati ibubapa. Semoga sampai ke besar lah perangai dia mcm ni. Semoga menjadi anak yang terbaik dunia dan akhirat.

Esoknya pula, dapat kad dari alisa maisara. Dia terus jumpa nak kiss dan hug, sebab teacher suruh. And terus dengar dia kata..Happy Mother's Day mommy. Again..good job to the teacher, Ms. Low. Terima kasih banyak-banyak ajar anak I, alisa maisara grow up to be a good kid. Terharu sangat-sangat...disebabkan anak aku ada 2 orang..itu aje lah ceritanya..heheh

 card from lisa

she colors the frame...cute eh!

apabila alisa mewarna..hahahha


So buat kolin dan semua pembaca yang dihormati...

Selamat Hari Ibu!!..

Let treat's mommy


a new foundation for me...yeay!!..xoxo...


No comments:

Post a Comment

loving me..loving you