Friday, March 29, 2013

Mom & Dotter Pose~


Assalammualaikum

Kolin dan lisa posing-posing..comel tak kak tun?? ! hahahhaha

Lokasi: Jalan Tunku Abdul Rahman
Aktiviti: Tunggu papa dan ali imran pergi membeli makanan di pasar malam
Motipp: Perasan cun hahahha
Busana: Bali, Indonesia hihihi

Kolin bergambar macam tak kisah kan orang aje. Sebab boring giler laa menunggu hero-hero kami pergi membelikan makanan. Satu lagi nak alihkan tumpuan alisa sebab ramai sangat jual belon laa, mainan laa, bubble laa..mahal kut. Belon yang ada animasi tu RM5 tau..lepas kejap aje tahan. Busuk lak tuh..orang cari makan menjual macam2.

Sila enjoy gambar mom & dotter seperti di atas ye..
kalu cun puji ler...hahahha


Happy Weekend uoolsss....~

3 comments:

  1. hahahahhaha.....kak tun kak tun...

    ReplyDelete
  2. dah lama tak jenjalan kt Jln TAR.. bwk duit seguni pun blh abih...

    ReplyDelete

loving me..loving you