Tuesday, March 26, 2013

Hot Coupon by Pizza Hut

Assalammualaikum

hari ini dengan bangganya kolin nak share kupon pizza hut yang super murah. Dengan 3 kotak pizza regular (6pcs) dan 4 soup of the day...really make my day!!! hahah


terima kasih pizza hut!!

kepada sesiapa yang mahukan hot coupon ini sila ke link di bawah:


ianya dari 25  - 27 mac 2013 sahaja...
selagi stok masih ada...

sila dapatkan sekarang!!



3 comments:

  1. ooo yang ni la budak opis ni dok sebok bercerita tadi...lapar la wey !!

    ReplyDelete
  2. arghhhh...k.lin ni habis share satu malaysia..mau kehabisan stokkkk...grrrrrr

    ReplyDelete
  3. zura..dah beli blum???
    alahai huda..tak abis pun stok piza tu hahah...
    esok last tau!

    ReplyDelete

loving me..loving you