Thursday, February 14, 2013

simple manik


Assalammualaikum

kali ini kolin sulam baju mama..mama nak pakai untuk pertunangan adik kolin si azuin yang bakal diadakan pada 17 Februari 2013. Mama aka cik timah memang tak suka heavy beading, so beading yang dibuat adalah ringkas sebab senang dia nak basuh baju katanyer..yang penting mak aku bling bling masa bersalaman ngan tetamu yer.

Persiapan bertunang korang usah kata laa..manakan pelamin DIY lagi, hantaran pun DIY jugak, candy bar pun DIY jugak. memang meninggal laa aku jadi engagement planner..yang penting semua orang happy dan majlis dijalankan berjalan lancar..doakan ye semua.

Haa satu lagi..sori lah tak menjemput sebab majlis ni tertutup untuk 100 orang yang terdekat sahaja..jangan marah haaa


1 comment:

  1. congrats awin...tinggal bob sorang last kopek...

    ReplyDelete

loving me..loving you