Friday, December 14, 2012

tewas akhirnya..

Assalammmualaikum
 
Malam tadi..malam penentuan nya dan kita tewas dengan pasukan thailand. memang banyak kekurangan pasukan kita bila bertempur dengan pihak lawan. kekemasan pasukan lawan menghantar bola harus dicemburui. susah giler nak dengar nama pemain HM dapat bola. Sedih tengok masa fadhlisas dilayangkan kad kuning kedua, dah tentunya kad merah disusuli. Bergenang airmata aku..dan aku tengok paper hari ni..dia pun menitiskan air mata dan menganggap kekalahan malaysia adalah disebabkan dia dibuang padang.
 
Takpelah kita tidak dapat mempertahan kejuaraan. Tak pelah..lagi pun nampak sangat semua pengadil permainan berat sebelah. Pengadil yang sememangnya nampak sangat menyebelahi pasukan thailand. Macam makan suap aje pengadil korea ni..benci aku...ko kalu datang Malaysia aku cili ko. 
 
Pihak kita harus membuat aduan sebab bila pemain thailand jatuh, wisel dibunyikan. ko tengok mat yo di asak berpuluh kali jatuh...relak aje pengadil permainan tu. siot kann..
 
Takpe kalah..HM tetap aku sokong sehingga akhir. Ambil perlawanan semalam sebagai pengalaman. Pengalaman yang tak best sangat. Anyway kita dilayan macam kelas ketiga di thailand kan..aku nak tengok apa layanan thailand terhadap pasukan singapura nanti. adakah sama? atau memang mereka anti kita...well just wait and see...
 
 
Harimau Malaya Selamanyer...~
 
pic from goggle

2 comments:

  1. pengadil k-pop tu very the hanjeng.. zura yg tk minat bola pong blh plk melangok dpn tv smp abih mlm td...

    ReplyDelete
  2. memang hanjeng..benci aku. sok dia datang Malaysia..aku cili dia..kurang ajar punye pengadil berat sebelah..puiii

    ReplyDelete

loving me..loving you