Tuesday, December 4, 2012

alialisa hijabster

Assalammualaikum
 
ok dah lama tak update koleksi terbaru alialisa..jenama tudung manik yang kolin hasilkan sendiri. anyway, kali ni selendang dah, bawal pun dah. kolin beralih pula pada syria. kain sifon dan lycra main peranan untuk di manikkan pada kali ini.
 
konsep alialisa hijabster ni lebih kepada custome made design. bermaksud satu tudung yang kolin hasilkan no re-stok. jadinya tak lah kita bila pakai tudung bole jumpa "kembar" bila keluar berjalan kan hahaha...macam sekarang ni. satu rekaan tu banyak sangat kedai jual, so bila kita pakai ramai pulak pakai.
 
jadi dengan koleksi alialisa..memang satu-satunya dan menjanjikan harga patut. Selamat menjamu mata...adios
 
 
Brown Syria
Material: Sifon
Size M
Inner not included
RM50 includes postage
 

Dark Purple Syria
Material Lycra
Size M
RM35 with postage

so...jum LIKE page kolin di FB

Aura Jelita Shoppe

Adios
 
 

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you