Friday, November 9, 2012

Restoran Windmill, Plaza Massalam Shah Alam

Assalammualaikum

Nak dijadikan cerita 6 Nov semalam kami sangat lah lapar dan mencari-cari tempat lunch yang baru untuk di jelajah di kawasan shah alam. Al maklumlah shah alam adalah tempat yang terhad dan kalau nak tahu nak makan di shah alam banyak yang mahal tapi kurang sedap nya. Hari ini kami buat keputusan untuk makan Western ok.

Kami pun ke Plaza Massalam dan mencari restoran western yang bernama Restoran Windmill. Ada info mengatakan tempat ini tengah buat promosi dan makanan set lunch yang sangat murah.

ok hidangan pertama yang dihidang untuk lunch hari 6 November 2012 ialah:

garlic bread and mushroom soup

ok yang itu pembuka selera yaa..memang menyelerakan
so the main course

this is mine...fish & chip with tartar sauce

for mastura dan peja..they choose this:

black pepper lamb with rice

korang nak tau berapa kos untuk makan lunch pada hari itu. For me hanya lah RM17.55 sahaja. Untuk tempat yang tenang, lagu-lagu evergreen di pasang sentiasa, ambience yang bersih dan sangat english pada harga yang sangat berpatutan kann...


tengok lah keadaan restoran ini. Cantek kan!

lovely!

Dan paling bagus..harga untuk tiga orang makan tengahari di sini hanyalah RM54.50 berbaloi baloi. Lupa nak cerita set menu makan ni ada disertakan air sekali.

ice lemon tea...superb

dengan ini saya berbesar hati menjemput semua kawan-kawan yang ada kelapangan sila lah berkunjung ke restoran ini.

yummy ~




No comments:

Post a Comment

loving me..loving you