Sunday, November 11, 2012

bunga labuci plus manik tabur

Assalammualaikum

Dah lama dah share pasal manik kan. So kali ni kolin berjaya memanik kan baju sendiri. Baju ni dah pernah dipakai sekali masa raya dulu. Tapi masa tu pakai memang tak sempat nak buat manik sebab tempahan mengalakkan, alhamdulilah. Anyway lepas tu nak pakai tuk raya haji..again tak sempat nak disiapkan jugak. Akhirnya siap sudah malam tadi, so kolin bole pakai baju kurung ni masa kenduri sabtu ni. Sabtu dan ahad ni total kolin ada 4 kenduri ok..adeh..lari diet ku okay. Ni yang rasa macam jamu perawan ayu tuk lost weight macam tak berkemampuan aje tau. 

So ini lah baju yang berjaya kolin siapkan untuk digayakan bagi memenuhi undangan kenduri..





No comments:

Post a Comment

loving me..loving you