Thursday, October 18, 2012

Retainer gigi ku

Assalammualaikum

Hrmm..ingatkan bila dah bukak bracess dah berakhir penderitaan aku kan. Malangnyer aku ada retainer yang perlu di pakai 24 hours selama 6 bulan. Dan selang seli selepas itu, sebab tak nak kasi gigi aku bergerak jonggang semula. 

Redha aku memakai menatang ni. Dan akibat pakai benda ni aku cakap dah pelat. Sebab lidah aku sangat tak biasa dengan bendasing baru yang ada dalam mulut aku yang vogue ini. Demi menjadi seperti inspirasi ku Maya Karin tu aku turutkan jua memakai retainer ni tau. Aiyooo...sangat tak selesa..sangat tak best!! macam nak bukak aje retainer ni..Tapi kalu bergerak gigi aku..nangis kang nanti...uwwaaa so nak santek..pakai laa kolin

retainer ku..

ok sebelah kanan..tuk gigi atas. sebelah kiri tuk gigi bawah

so itu lah gambar retainer aku..menatang ni akan jadi peneman hidup aku seterusnya di dalam memastikan gigi secantik maya karin ok..hahhahah...






1 comment:

  1. tak sabo nak tengok your new look...bracess less..hehehe

    ReplyDelete

loving me..loving you