Monday, October 15, 2012

apabila 'bracess' dah di buka

Assalammualaikum

Pada 12 Oktober 2012 yang lalu..tarikh keramat buat kolin tau..maklumlah pagar besi yang selama ini menjadi peneman gigi telah dibuka akhirnya. Wah terasa macam gigi nak luruh satu persatu lah sebab almost 4 years duk pakai kan. Bila dah bukak ni terasa ngilu semacam ooii. Nak berus gigi pun pelan-pelan aje sebab mcm rasa sakit bila di tekan kuat-kuat. 

Dan perubahan mulu apabila bercakap, kalu orang tak tahu aku ni bekas memakai pendakap gigi besi mesti kata aku ni bercakap mengada-gada tau. Hakikatnya tidak..kome tak caya..p pakai dulu dan mesti tau kenapa tetiba bibir kita tu jadi angelina jolie wannabe tau..

sebab..bibir kita expand masa memakai bracess tu ..tuk accomodate besi-besi yang melekat pada gigi ok. Then ....sekarang..kolin dah pun remove bracess..Impian menjadi 'maya karin' menjadi kenyataan semua duk ngata aku maya karat..ada aku kesah!!

so...nanti akak aka maya karin upload pic yaa..heheheh








p/s:  Thk u to Dr. Maryati..for helping me on 12mm jonggang dulu..now tidak lagi..
Thk you soo much!

2 comments:

loving me..loving you