Tuesday, September 25, 2012

"Why Maybank should give me tickets to Legoland”

Assalammualaikum

Maybank harus memberikan kolin tiket ke Legoland ni sebab kolin adalah pelanggan Maybank yang sangat-sangat setia tau. Gaji masuk Maybank, beli barang online pun pakai M2U wee...sangat mudah dan senang! Lagipun Maybank ini ATM dia sangat friendly dan mudah didapati di mana-mana juga. Pendek kata kalau kita nak buat transaksi memang selalunya kawan-kawan kita memang ada akaun Maybank. Cepat, mudah, senang dan ringkas.

Maybank harus memberikan kolin tiket ke Legoland sebab Maybank baik hati, pemurah, bertimbang rasa, berbelas kasihan, penyayang dan comel. Dengan warna kuning dan logo harimau tu kan "rimau ada jaga aku" haa macam iklan yang cakap sarawakian tu...

Maybank harus memberikan kolin tiket percuma ke Legoland sebab kolin memang suka adventure sangat-sangat. Lagilah kalu diberikan peluang pergi dengan yang disayangi. Kalau lah dapat tiket free dari Maybank kan memang tak tahu nak kata apa. Seronok tak terkira dan barulah terasa diri ini disayangi hehehhe...Oh! Maybank, please give it to me~

Lagipun website Maybank ni senang sangat nak ingat http://www.maybank2u.com.my/ klik aje tu terus boleh buat macam-macam. Nak transfer senang, nak bayar bil senang, nak bayar cukai pintu dan tanah senang, nak bagi duit kat mak ayah senang. Apa saja lah senang 
kalu kita ada Maybank tu. 

Disebabkan semua di atas itu lah Maybank harus memberikan kolin tiket ke Legoland tu. Mengharapkan tiket tu dah di tahap ultraman dah ni. Nak tiket! Nak tiket! Nak Tiket!...

Doa banyak-banyak supaya Maybank memberikan tiket Legoland tu..amin

tempat idaman ku~ pls maybank give the tickets to me!!

"ada rimau jaga aku"

pose! nak tiket Legoland!!!

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you