Thursday, September 13, 2012

The New SnowWorld @ Genting Highland



Assalammualaikum

Kali ni kolin nak promosi new SnowWorld di Genting Highland. Pasti ramai yang pernah kunjungi snow world dulu tu kan. Tapi kini pihak Genting Highland telah menambah tarikan baru dan ala-ala fantasi untuk pengunjung mereka. So di bawah adalah detail tiket dan semua syarat-syarat masuk ke Genting Highland "The New SnowWorld"...

Selamat bersuka ria!! 



 


Introduction
Location                      : Level T2A, First World Plaza
Temperature               : -6°C
Area                            : 22.8k sq ft. (Biggest Winter Wonderland in Malaysia)

The new SnowWorld is a whole new enchanted attraction that houses fantasies and wonders on a fairyland high at the peak! Experience the new attractions as you walk into our new SnowWorld in First World Plaza. Featuring a winter downtown and World Heritage concept, the breathtaking view of the entire surrounding will be a great place for photo shooting. 

Ticket Price
Ticket price is inclusive of jacket, boots, gloves and all sizes are subject to availability.
Category
Normal (RM)
Genting Rewards Card (RM)
Adult
25.00
23.00
Child / Senior Citizen
23.00
21.00
*Rates are subject to change without prior notice
Express Lane: Not Available

Operation Hours

Normal
Malaysia School Holidays &
Public Holidays
Monday - Friday
10:30am - 10:30pm
09:30am - 11:30pm
Saturday / Eve of Public Holidays
09:30am - 11:30pm
09:30am - 12:30am
Sunday
09:30am - 10:30pm
09:30am - 11:30pm
*Operation hours are subject to change without prior notice



3 comments:

  1. kolin, camne nak dtg advertisement yang cenggini?? dari email nuffnang ke?

    ReplyDelete
  2. join aje nuffnang tu dan jadi lah evangelist mereka. tiap kali kita bukak nanti ada aje yang dema suh kita war-war ataupun contest. terpulang. tapi aku pun baru dalam akaun RM0.25 sen hahahah..belum bole ribu-ribu macam redmummy tu..i WISH

    ReplyDelete
  3. oooo...aku pun baru 25sen je...tu yang tengah nak blajar camne nak war2 kan dorang nyer iklan nih...tq ek

    ReplyDelete

loving me..loving you