Thursday, September 20, 2012

Melepakzz...~

Assalammualaikum

Kawan pergi dan kawan baru kita kenali.....

yup..kawan-kawan. Pada hari cuti umum isnin yang lepas kolin sempat lah melepak dengan kawan-kawan masa kolin bekerja sama-sama di The Weld dulu. Siapa lagi kalau bukan makcik janice dan pakcik izzat. Dulu masa kami mula-mula kenal, masing-masing baru aje kahwin takde anak lagi..and then sekarang kami masing-masing dah punye anak tau. Except pakcik izzat yang masih ingat dia bujang hahahha..still young katanyee.

anyway setelah mencapai kata sepakat semua orang nak melepak kat rumah janice aje di BK 9 Puchong. Tempat asal melepak rumah pakcik izzat di TTDi tapi dia kata dia malas nak mengemas sebab dia takde maid. Buat pengetahuan korang, kawan-kawan aku yang ini memang anak manja dan pemalas hahahah..kalu dema baca ni mampus aku...

so meh kolin perkenalkan dulu kawan kolin...

 may kay, kolin, eira dan janice
so yang kolin jumpa..ujung sekali si janice..

gambar pakcik izzat boleh takde laks..takpe lain kali kita hupdate hahahha....masa kami berkumpul hari tu pun tak ingat nak bergambar bagai. Yelah masing-masing bukan kaki posing...sibuk bercerita dan mengata hal satu sama lain aje kerjanya hahah...

masa melepak tu kan..terkenang laa balik zaman kami bekerja..kolin ni dema panggil cacing JLo..hahah kome jangan dengki!! dulu masa kerja memang ler aku jahilliah sangat..pakai nak seksi memanjang ..tapi kome doakan lah kolin berubah yer. Sekarang ni pun dalam proses mencuba untuk berubah..mana tau Allah SWT buka kan pintu hidayah kan...

bile dah melepak ..makan la kuih raya aku yang ada saki baki aku bawak. Minum air coca cola dan 100plus kegemaran aku tue...gelak ketawa dan bersuka ria lah kami macam dahulu kala. Except..kami kene tengok jugak karenah anak-anak aku dan janice..ko tau lah ...dema bercakap macam ayam jumpa itik..hahah tapi takpe..kita kan 1 MALAYSIA..so as a parent it is no boundary for them to be friend like us..!!!

bila dah petang..kita pun pool party!! tapi bukan tuk kami lah..tuk anak-anak aje heheh
melampau lah kan kalu si izzat nak masuk pool join anak-anak kan...memang jakun koo hahhaha

ini lah anak-anak..
ali imran dan alisa maisara
xi xin dan xi shan







seronok lah kami hari tu...tengok saja lah budak-budak ni. Kami pun seronok dapat berkongsi cerita maklumlah kami berkawan since 2006 kalu kolin tak silap...

So janice..thk you for hosting..dan izzat thk u for joining!!!

xoxo~~






No comments:

Post a Comment

loving me..loving you