Wednesday, August 29, 2012

Medan, Indonesia

Assalammualaikum

hati ni dah berkobar-kobar sebab kalu takde apa kami sekeluarga akan terbang ke medan, indonesia bersama mama aka cik timah. Pergi pada 1 September dan balik pada 3 September 2012, trip celebrate birthday kolin (happy birthday to me on 31 August) dan anniversary perkhawinan kami yang ke 8 tahun sudah....selamat jua layari bahtera ini di lautan yang bergelombang kihkihkih...

checklist:

1. pasport (tarikh tak luput lagi lah..masih ada 6 bulan baki)
2. bording pass pergi dan balik dah di print.
3. duit untuk ditukar jadi JUTAWAN
4. mohon cuti ngan bos..(plss plss 0~0) 
5. Confirm lagi sekali ngan pihak hotel tarikh cek in dan out..

setakat ni..itu saja lah yang ada terpikir. today dah 29 ogos so dah bole pilih baju apa yang hendak dibawa dan apa yang tak perlu. rasanya baju anak anak utamakan dulu..aku selamba..beli kat sana aje lagipun jutawan ko...berjuta juta rupiah dong hehehe..berlagak sungguh aku

kami akan menginap di hotel kesawan medan..masa blogwalking tu..ramai yang kata hotel ini jalan kaki ke pajak ikan belakang hotel aje, ke medan selera merdeka walk tuk try bermacam macam makanan tempatan pun dalam 5 minit berjalan kaki. sesuai sangat kannn..
kami tak nak buang masa ke brastagi bla bla bla..dengan ibu yang agak berumur dan anak anak. 
sekadar percutian ni tuk kami beristirehat, makan apa saja, sopping sikit sikit dan bla bla bla bla bla...

yeay! i just can't wait lah... 


 nantikan kedatangan kami yee....semoga kami semua selamat di sana..
 

2 comments:

loving me..loving you