Friday, August 10, 2012

20 by Rizalman at TESCO

Assalammualaikum

Syukur akhirnya pereka fesyen yang sangat berbakat ini nak berkongsi rekaan ngan orang kebanyakkan. dapat lah raya tahun ini orang ramai bergaya dengan rekaan dari rizalman..20 design dipertaruhkan sangat sangat vass

kolin sempat ke tesco kota damansara tuk check it out lah..

tengok ler slogan tu waaa...
now semua org mampu tau..harga baju tu semua RM200 ke atas lah..material spandex lah kebanyakkan nyer..menimbulkan ilusi tinggi langsing hehehe


warna warna yang digunakan sangat "in" sesuai lah tuk wanita bekerjaya pakai masa raya ni 
dan seperti biasa signature rizalman di baju rekaan nya..riben di setiap baju.


i like that! yg kelabu emas tu..maaf gambar goyang hehehe
memang lawa...dalam RM250 kalu tak silap di tesco kota damansara..size masih banyak
yang besar besar pun ade..so dont worry bagi sesiapa yang bertubuh besar sikit lah.


so kalu ada tepi jalan jual..tu ciplak sebab terang terang 
20 by Rizalman nih...exclusively at TESCO 
yang ni tesco kota damansara..

so sesiapa yang nak tengok lebih lanjut boleh lah ke sana
atau layari blog rizalman ni rizalmanibrahim

Selamat beraya ngan baju designer yer!

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you