Saturday, July 7, 2012

preview buffet ramadhan di Depalma Hotel Shah Alam

Assalammualaikum

memenuhi jemputan...actually ni adalah tuk press aje yang lebih
kami ni setakat tuk memeriahkan suasana dan mana tau bole menjadi 
pelanggan yang membeli kupon ramadhan yang hanya berharga RM49.90 sahaja
murah kan..
kalu tak harganya RM68 kut rasanya..kalu tak silap

so acara yang sepatutnya bermula jam 2 petang delay
mungkin atas sebab sebab teknikal..dan akhirnya setelah semua upacara
kami dapat makan pukul 4 petang..hadoi..
dah laa kolin tak makan lunch sebab ingat bole makan kat situ
akibatnya perut masuk angin..and makan pun sikit aje lahh
sakit perut...kolin ni warga gastrik yee....since last year hahha

so bile masuk ini  lah ballroom dia..siap ada nasyid
SAFF ONE tengah nyanyi lagu selamat hari raya hahahah
aiyoo ..pose pun belum..tapi mood yee..mood


cantekkan..ballroom dia..besar tau..bole masuk 800 orang
sangat vass kalu lah bole dinner di sini..heheheh
memang ok sangat..bab tak ok..makan lunch jam 4 petang...gastriikk..
disebabkan Bbery abis bateri mamy dah lemah gak
so gambar gambar makanan tak dapat snap laa...lauk pun tak dapat
anyway ..masih ingat laa the killer dish hotel Depalma Shah Alam ni ada..

diantaranya..kambing golek, gulai daging kawah, ikan pekasam, ikan keli di goreng panas panas, nasi kerabu, aiskrim, roti john, buah buahan, ulam ulaman, ikan pekasam yang sedap, rojak, pasembor, ketam gulai, daging minang eh banyak ah lagi...
ok laa range buffet ramadhan dia..
bole pergi cuba nanti...
jangan tak cuba ye
di Hotel Depalma Shah Alam


adios...

banyak sangat lampu..cantek n sukaaa


2 comments:

  1. ni bile pi ni..tak ajakk..hahahhaha

    ReplyDelete
  2. kalu ajak ko pun...mampu ker ko datang huh!

    ReplyDelete

loving me..loving you