Monday, July 16, 2012

Cherating - Part 3

Assalammmualaikum

dah pagi..dah tiba masa check out jam 12 nanti..
so terus tuju ke breakfast dulu lah..
breakfast yang hado hado..kalu kome tanya aku ler
tak meriah pun..anyway alhamdulillah janji ada

ni yang aku makan ler

lisa dan imran makan cornflakes..

mulut pok pek pok pek

budak kecik ni pun sama ajee...pok pek..

selesai makan sarapan jom ke tepi pantai 
ikutkan masa makan lagi masing masing tak sabar nak ke pantai nak ke pool
tak menyempat nyempat...macam ler lari pool tu kann


selesai aje makan kami terus ke pantai..melepak
cuaca dah agak panas pun..tapi nak gak p pantai..nak main pasir kata imran..


haa kan tengok gambar..memang betul2 anak aku main pasir aje lah kejenya
seronok sangat main tanam tanam mainan ..hehe 
kalu hilang nanti nangesss jaga laa ko ali imran ...

captured by ali imran..

natural born swimmer...

dan akhirnya selesai semua penat lelah kami pun check out lah 
dari Suria Cherating Beach Resort..
hotel yang dipilih untuk destinati kali ini..

so perjalanan kami pun diteruskan ke Kemaman, Terengganu 
untuk makan tengahari tu ..so sempat lah merasa sata dan lauk pauk ganuu
dah selesai makan..kami pun terus bergerak balik

sempat jugak la singgah rumah abg ipar di kg. awah jengka..
siap makan malam bagai bagai..jam 9.30 malam kami bertolak balik ke 
Jinjang Utara..memang letih sangat..
tapi sangat bahagia dapat meluangkan masa bersama anak anak..

so sila kan melancong heheheh ...
dalam negeri yee....hahahha

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you