Wednesday, June 27, 2012

steak pizza from pizza hut

Assalammualaikum

apabila kemalasan melanda kann..ni lah tempat yang kadang kala kami tuju
lagi pulak papa baru dapat elaun tengah bulan..
so ke pizza hut untuk try pizza steak baru tu

anyway pizza tu ok lah..nipis..penuh ngan keju
seperti yang disukai oleh kami sekeluarga
cuma rasanya daging tu a bit dry lah for mamy
tapi abis gak pizza tu dibelasah oleh ali imran dan papa

ali imran abiskan sup semangkuk..then siap tanya..alisa nak lagi hahaha
tu maknanya ali imran nak kan sup tu laa..
bagus anak mamy tak membazir

 inilah steak pizza..!

so kami order ni set tuk 2 orang makan
tapi tau laa dinner mana cukup kan..
so kami try platter yang berharga RM20 ini

 
ok gak..memacam dapat makan yang penting sedap
kami makan pizza di kompleks mutiara jalan ipoh..tempat yang tidak jem
dan senang diparking heheh..
malam lagipun kompleks tu mati so memang senang sangat..tak ramai orang
dan tak perlu menunggu lama lama..

ali imran peminat mee, spaghetti or apa sajaaa
yang meeee
so mamy pun memang suka..kami order la prawn olio spaghetti..


spaghetti ni mamy sorang makan pun cukup dah..
memang bole abis sepinggan hehehe
so terima kasih sangat tuk dinner ni kat papa alialisa...
kenyang papa..and mamy tak payah penat penat masak balik kerja.
leh rehat rehat...lagipun banyak manik nak dipulun..
sementara ada tempahan kann

 imran yang sangat suka sup..

alisa maisara yang sangat ngegada..suh papa suap..

mulut bebel bebel..september ni genap 3 tahun anak dara nih

try nak buat peace

yg ni kunun aksi manja..huh..

akhirnya kami sekeluarga kenyang
siap tapau bawak balik

new pizza range ni ok..sedap 
memenuhi citarasa setakat ni 
so papa..belanja lah kami lagi ok...

love u


No comments:

Post a Comment

loving me..loving you