Wednesday, June 20, 2012

labuci manik bunga 50 sen

Assalammualaikum

masa mamy jalan jalan kat kedai tailor kan..
sekali ternampak la ada orang buat bunga besar giler
terpikir..selalu orang buat bunga lukis duit 20 sen kan..
tapi kali ni mamy rasa dia pakai 50 sen..
memang besar dan dia main warna labuci letak semua warna yang ada..
memang sangat fresh dan sangat menarik perhatian
anyway manik memang tuk tu pun kan..


ini lah keadaan bunga tu bile dah dibuat
ni belum siap lagi..ada daun daun nya nanti..rasa nya esok mamy bole upload gambo baju 
tu untuk tatapan semua..
kali ni mamy buat 6 kuntum bunga di bahagian lengan baju 
dan di dada pun 6 kuntum..disebabkan pemakai nya memakai tudung
so esok mamy share how ..tak nak membazir buat dari atas..
semua tu mamy kebawah kan aje..so nampak lah sikit manik labuci tu kan..


sori lah kualiti gambo tak menarik sebab
tangkap pakai bbery n lampu tak terang sangat..
anyway menjadi tak bunga 50 sen mamy hehehe

esok insya Allah akan disharekan baju yang telah siap dimanik sepenuhnya..
nak pulun malam ni..
pemilik baju ni hantar 3 helai minggu lepas..so memang nak deliver 
minggu 25 jun ni sebab nanti nak ke PD urusetia kursus yeahhhhh



nota kaki: tak sabar nak snorkeling di PD ...

2 comments:

  1. Amboiii...tak sabor betul nk snorkeling....

    ReplyDelete
  2. release stress huda hahahah. the next weekend off to cherating..hell yeah!

    ReplyDelete

loving me..loving you