Friday, June 15, 2012

Kebaikan Jamu Perawan

Assalammualaikum

haa ingat tak mamy penah share pasal jamu perawan
tapi hari tu tak share pasal kebaikan nya kan..
anyway..mamy baru try makan 3 hari..memang tak rasa apa pun perubahan lah
cuma rasa bangun pagi tu senang aje
maklumlah tido lewat tiap malam disebabkan tempahan manik hehe

anyway kali ini mamy nak share kebaikan jamu ni
kalu sesiapa yang berani mencuba 
kalu diperhatikan jamu ni memang mendapat tempat di hati peminat jamu
orang yang memang percaya jamu memang akan makan tanpa banyak soal
anyway memang ada testimoni yang makan jamu ni dah lama
dan memang sangat elok


mari kita saksikan apa kebaikan nya heheh
amik ini sebagai satu amalan kesihatan yang baik tau..
_________________________________________________________________

KHASIATNYA ~

- merawat keputihan dan lendiran yg banyak
- menyempitkan rahim dan ketat seperti perawan
- merawat dan menyembuh luka-luka dalaman semasa dalam pantang dan
selepas bersalin
- mengecutkan peranakan
- menghilangkan gatal-gatal di faraj wanita
- melancarkan peredaran haid
- vagina akan berbau harum semulajadi
- Kencing Manis
- Darah Tinggi
- Gout
- melawaskan pembuagan air kecil dan air besar
- kulit akan menjadi kemerahan dan gebu serta tegang
- anti jerawat
- dapat mengembalikan awet muda
- menegangkan bibir faraj yg telah kembang dan kendur
- sengugut
- menambahkan tenaga batin
- memulihkan urat saraf
- merawat payu dara kembali tegang dan pejal kemerahan (montok)
- merawat payudara ( KANSER )
- anti kanser
- sakit lutut
- kebas kaki tangan
- senak kembung
- angin medu
- lenguh sendi
- mengembalikan berat badan secara alami
- AWET MUDA dan MENGEKALKAN KEPERAWANAN


Ramuan Bahan Pil....
- Daun Mas Cotek
- Manjakani
- Nenas Batu
- Ibu Gamat
- Madu Lebah
- Akar Kayu Sari Rapat.


Pil ini dihasilkan secara manual dan diperbuat daripada campuran herba tradisional semulajadi 100% HALAL dan SUCI. TIADA BAHAN KIMIA ~

UPDATE BY 6/3/2011 
CARA -CARA MAKAN & INSERT JAMUPERAWAN PILLS~~~<<(@
1 ~ Untuk merawat keputihan, lendiran yg bnyak berbau masam mkn 3-5 biji sehari slps mkn. insert sebiji jamu pil sebelum tidur dan cuci apabila bangun pagi.
2 ~ Untuk memontokkan sambil menjaga kecantikan dari dalam serta kemutan yg padat dan yg kuat mkn 4biji pagi dan mlm selepas mkn.
3~ Untuk ibu yg selepas melahirkan serta menyusu badan makan hanya sebiji jamu pil shj, jika tidak panas blh tambah 1bj lg. mkn selepas mkn.
4~ Bagi yg keguguran atau selepas pembedahan mkn 4-5biji pagi dan malam. selepas mkn.
5~Untuk menghilangkan dan memperkemaskan bibir faraj, rendam 2 -3biji di dlm air suam sehingga kembang dan cuci di bibir faraj dan dalam vagina.
6~ Untuk kepuasan seks, masukkan sebiji jamu pil di dalam faraj seboleh jari dan jgn kemut semasa insert dilakukan. Tuggu 1 - 2 jam pintu rahim akan mengecut, ketat dan laluan akan menjadi sempit, hubungan akan kembali seperti malam pertama. perawan yg menawan. 


Untuk insert bagi ketat :-
DUDUK MENCANGKUNG~ MASUKKAN 1 BIJI KE DALAM FARAJ DENGAN MENGGUNAKAN JARI MANIS SEHINGGA BERASA SELESA ( jgn kemut vagina semasa insert sedang dilakukan, lepaskan nafas dan terus insert dgn cepat )
JAMU PIL ITU AKAN HANCUR DENGAN SENDIRI,TIDAK PERLU DIPECAHKAN DAHULU.SISA JAMU AKAN KELUAR SENDIRI.

Ps - Anak dara dilarang insert ye..
___________________________________________
so dah baca..haa faham tak?
kalu faham sila la order di FB search Aura Jelita Shoppe tau..
 


1 comment:

  1. Salam admin. Tumpang Iklan:-

    Sayangi dan hargai suami anda. Jangan biarkan suami cari lain atau makan luar.
    Ikuti blog kami untuk promosi istimewa sekarang.
    Hanya untuk 10 pelanggan terawal.
    Wanita cantik bermula dari diri :)

    [BESARKAN BUAH DADA, BESARKAN PUNGGUNG, RAWAT KEPUTIHAN, KETATKAN FARAJ, KEMBALI DARA]

    ReplyDelete

loving me..loving you