Wednesday, June 6, 2012

jamu perawan

~ JAMU PERAWAN, Jamu warisan turun temurun hanya bersaiz kecil comel2 
sebesar Lada Hitam .100% HALAL dan SUCI yg dahulunya hanya di makan utk keluarga dari Semenanjung juga telah di beri keizinan berkongsi khasiat dari pembuat jamu sebenar 
utk di jual kepada pengemar jamu yg mementingkan kesihatan dalaman dan luaran dari serata antera negeri dan negara, jamu yg puree!! Warnanya hitam berkilat bersinar.. nampak kecil 
tp sebiji shj mampu menghangatkan hubungan seks anda, dan xkan melupakan hingga keesokkan harinya^^..walaupun ianya kecil, kata org... kecil2 cili padi^^ material botol yg jernih menampakkan bentuk susuk jamu yg seksi^^ sebotol padat dgn pengisian 60 biji pills
, Amat sesuai utk disimpan ddlm beg tgn dn dibwa kemana2, boleh digunakn pada bila2 masa.
 Sebotol juga dpt digunakan utk sebulan penjagaan tubuh badan kita.. jgn tggu lma2, 

Order la sekarang, cubalah JAMU PERAWAN utk mengikat kaseh suami sepanjang masa^_
* sebiji sudah cukup membuat suami anda tersenyum ~

~ WANITA HAMIL DILARANG UNTUK MENGAMBIL JAMU INI, 
TIME PERIOD STOP DULU YE..^_^



haaa sekarang ni kawan mamy tengah introduce mamy  pilis nih
hrrm...so akan dicuba nanti..hasil nya mamy akan kongsi soon
dengar cerita ada wanita yang mengamalkan makjun/pilis ni 
dah berumur 53 tahun tapi kelihatan sekitar awal 30an sahaja wajahnya
sangat awet muda....

yang penting sekali semua tegang dan mulus haaa
menarik kan..harus cuba..ni resipi nenek moyang..

kalau ada yang berminat untuk mencuba bole email mamy collin3108@yahoo.com 
atau pun pergi aje ke chahayasufie untuk menempah pil ini
dia juga yang jual Chahaya Beauty Aura yang sangat berkesan tuu..
nanti mamy share kan testimoni memakai Chahaya Beauty Aura yaa..soon...

so at this moment akan try makjun/pilis ni dulu..
wish me luck:

nota kaki:  harap lepas ni bole lawa ala ala maya karin jadik laaaa hahahahhahah

3 comments:

  1. ohhh...saya tiada suami untuk disenyumkan...

    ReplyDelete
  2. ooo takpe..ni anak dara pun bole makan tuk hilangkan atau elakkan mcm2..hehehhe
    nanti aku hupdate kebaikan jamu nih

    ReplyDelete
  3. Ok...sila update segala khasiatnye..

    ReplyDelete

loving me..loving you