Friday, June 22, 2012

healthy juice..

Assalammualaikum

Anyway today kami berjimba jimba maklumlah rehat panjang 
so jadinya aku, sufia dan milah berpusing pusing laa 
kat Mall yang ala ala antik 
sekali terperasan menatang nih


kann macam best kan..kunun kunun..
harga bole tahan tau..well nak cuba gak ..sebab dah terasa kaya hahahah


jadinya pilihan aku tentunya nak slim down
so campuran buah tuk slim down di rekemenkan buah buahan seperti di atas 
iaitu orange, mango dan pear

waa rasanya memang masam..dan sedap 
sebab nya buah yang digunakan adalah fresh...
satu gelas berharga RM6.50 sahaja...
anyway the good things is..SUFIA TREATS! hahahahha


well usaha syarikat ni sangat bagus demi memupuk
kesedaran orang awam betapa pentingnya minum air campuran
buah buahan dan sayuran demi badan sihat dan kulit yang lebih cantek

TQ sufia..love u xoxo...



nota kaki: tetiba terasa kurus hahahha

2 comments:

loving me..loving you