Thursday, May 10, 2012

susun labuci

assalammualaikum

haaa kali ni memang paling simple yang mamy buat
kebetulan baju ni memang sangat sweet tuk pemakai nya 
yang hanya baru tingkatan 3 tu..so dah terbayang imej remaja simple

baju dah lawa..color pun sangat ceria
apa kata buh labuci laa kunun...mamy nak buh manik manik 
tapi anak dara biasanya nak yang simple dan menarik
ada sikit "bling bling" should be ok kut rasanya...

nak dijadikan cerita baju ni..baju adik si kamilah heheh
dia minta mamy antarkan kat tailor kak mun (bawah umah flat aku tu aje)
so aku pun hantar...siap dan amik ler

bila dah siap dan amik tu tengok baju tu macam best nak "dikerjakan"
so apa lagi semua peti manik dan labuci kuar laaa...start aku berkarya..
so ini lah hasilnya..tak lah bombastic
masih belajar seni manik nih..bukan senang beb...
so meh jamu mata..



haa ok tak..hopefully si pemakai nya akan suka laaa
the paling simple dan senang nak dibuat..yang penting main color
dan susun lawa lawa..itu sahaja lah kann

nota kaki: tempahan raya dah mula dibuka ...dah ramai membooking harap mamy larat ler nak siapkan nihhhh






No comments:

Post a Comment

loving me..loving you