Tuesday, May 22, 2012

berangan angan di swiss garden hotel KL

assalammualaikum

korang pernah tak berangan angan
macam tangkap gambar ala ala model antarabangsa tu..
alah tidak semestinya seksi kan..ada gak model yang  bertudung
tapi gojes sangat..haa gitu laa...macam lawa aje

so i today feeling feeling model ok hahaha
tu masa kursus 2 hari di swiss garden hotel kuala lumpur..toilet mereka
memang best..besar besar sangat dah paling syok...big mirror..haa
head to toe bole tengok ok..heheehheh
yang lain lain..hrmm bilik kuliah sangat ok
ballroom yang mewah sangat...best

and then pepagi tu masa sampai 9 pagi tu siap ade refreshment
pukul 10.30 pagi tea break yang sedap ok...
dan lunch buffet yang mengila ..huh lamb grill, satay, abc
name it..apa saja u nak macam ada sangat sangat
tak tau nak makan apa laaaa
then kul 4 petang another tea break..waaa its really complete ok..

sangat happy..dan terima kasih lah yang luluskan saya pergi kursus ni..
dengan penceramah yang sangat sangat sporting
dah paling dahsyat..saya satu satunya peserta dramatik..
DRAMATIK??!!! hrmm katanya saya berani..berani main color baju
berani try fesyen and terms of work i am obviously know what i want...
is it??

nak tau kursus apa..ni lah kursus sempena secretarie's week
yang dianjurkan oleh UTM SPACE
dan apa yang bole saya katakan..mereka sukses
berjaya mengumpulkan 60 PA...setiausaha..kome bayangkan laa
60 orang setiausaha...hrmm gamat ok


so kembali pada mem posingkan diri..so tempat kegemaran
yang ada cermin besar besar supaya nampak dari atas ke bawah
haaa saksikan saya berangan angan ye hahah

my attire for the 1st day...

my attire for 2nd day..

so sekian terima kasih..heheheh

nota kaki: kalau suka puji..tak suka janganlah dikehji...

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you