Friday, May 18, 2012

5 sastera intan


assalammualaikum

haa lihat lah gambar mamy dan kawan sekelas semasa di tingkatan 5
saksikan lah senyuman kami semua pada masa itu..gembira kann
masa tu kami hanya tau belajar dan sukses dalam pelajaran
tak ada masalah apa pun...hanya have fun!

and now kami semua berpecah dan mempunyai hidup masing masing
bekerja, bernikah, belajar lagi dan masing masing punye 'life' sendiri
sangat berlainan dari apa yang kami ada masa di dalam gambar hitam putih itu

yang penting mamy sangat gembira ke temu semula gambar lama ini
ye lah rumah mamy terbakar kan..so semua memori terbakar bersama..
akhirnya semua tersimpan di dalam hati saja

namun sekarang ada gambar untuk tatapan kami semua
ingatan dan memori yang terbaik untuk mamy dah kawan kawan..

terima kaseh kepada yang upload gambar ni fb ye..tima kasih banyak banyakk

kenangan ini tidak mungkin dilupakan sama sekali

5 sastera intan, sekolah menengah assunta petaling jaya selangor
is totally rocks! yeay...

No comments:

Post a Comment

loving me..loving you