Wednesday, April 4, 2012

Safee Sali

Assalammualaikum

Nama ni sape yang tak kenal kan...tapi baru baru ini kita dikejutkan dengan 
cerita kurang enak..penceraian dia..

hrmm kasihan mereka ini..karier safee sedang berada di puncak 
sekarang dugaan pula datang..dugaan buat dia dan isteri
semoga mereka berdua akan berbaik baik demi anak anak

semoga anak anak dapat menerima situasi baru
dan ingat lah apa pun kasih sayang kita jangan lokek
curahkan kasih sayang

gambar ihsan http://www.jiwarosak.com

untuk mamy yang peminat bola sepak tempatan ni kannnn mendoakan
semoga safee terus berjaya mengharumkan nama Malaysia 
mana tau lepas ni ada ke Europe pulak
suka tengok safee time dia nak lari ke gol.....ke laut!

All the best buat safee dan isteri
apa yang terjadi biarlah menjadi rahsia mereka berdua

Semoga dipermudahkan semua urusan...
Bercerai ...ibarat makan nasi hari hari der...perkara biasa...

*wink*




No comments:

Post a Comment

loving me..loving you