Monday, April 30, 2012

manik hijau

assalammualaikum

haa kali ni customer ini 1st time try tempah ngan mamy
semoga dia puas hati lah dengan hasil kerja mamy kali nih
sebabkan dia nak separuh dari besar lengan tu..so mamy buat manik rapat rapat
dan diselang selikan dengan batu hijau, kuning dan biru tu

harapnya mimi suka lah baju yang bakal dijadikan baju raya ini
hrmm masih ada 2-3 helai tempahan manik tu..
semua tuk raya kut..syukur alhamdulillah
walaupun kerja ni buat sambilan memang bole mendatangkan hasil

dan wang upah kali ini mamy kumpulkan untuk beli rice cooker baru
memang tak mahal pun bole beli anytime
tapi saja nak beli rice cooker baru pakai duit manik
macam best aje..bile dapat upah beli barang
bila tengok barang tu..terasa tu macam beharga sangat sebab 
hasil titik peluh atas kepuasan orang

sekurang kurangnya saya berusaha tambah pendapatan dan ekonomi kan
so tak mau citer panjang panjang..moh nak share manik kali ini..
semoga mimi suka!


ok tak hasil tangan kali ini
kalu ada teguran bole lah bagitau mamy..at least bole mamy perbaiki kan hehehh
anyway tima kaseh yang mengorder dan mempercayai hasil tangan mamy..

thank you

nota kaki: tempahan raya sudah mula dibuka ...


   




No comments:

Post a Comment

loving me..loving you