Thursday, March 15, 2012

huh...apa celop?!

Assalammualaikum

hari ni aku confuse giler..apa celopp??!!
kes hupdate status facebook..hadoi..ko ingat kalu org hupdate
tu tuk ko ker...weh beratus laa friend lain..hrmm

 sape makan cili dia rasa pedas lahh kannn

ikutkan hati nak aje aku block ko nih
maki hamun, fitnah, ngata sesuka ati ko aje kan..
dah lah rupa mcm makcik temah yang tak lama lagi nak expired
ado hado hado aje perangai ko bit**! naik meluat lak
aku tengok ko pengampu terhebat dipasaran....
dah aku lak maki hamun ko kan...pasal gerammmmm
 
pening..aku tak mengata ko ataupun kawan ko tu
dia perasan dia kusam ker..sedeehhh

adoyai...sedeh berulang kali sedeh..
aku tak suka nak post blog aku ngan memaki dan cerca ko nih
tapi tak sedar diuntung

yang aku pelik tu..ko tuduh hupdate semacam ko "ustajah"
but then ...30 min ko hupdate tazkirah ko tu..
ko hupdate lak fb ko ngata n kutuk orang..

paling dahsyat ko tuduh orang "jual badan"
nauzubillah...apa punye celop ko nih??! dahsyat
kalu org tu jual badan..sape yang penah melanggan..
ko penah cek tak laki kut penah melanggan eh???

then ko nak jadi ustajah balik..ko kata lak
org bercerita menyampaikan sesuatu hal..
dengar bole percaya jangan

tu yan ngko post kat wall besar besaran kata orang tu
bagus kaa??!@ eh ...ko jangan lah alpa sangat wahai si pegampu

 kawan kawan ko kutuk ko gegiler babi tonyok
kami ni malas nak bercerita ngan ko aje tau...haaa nasib lah ko temah..

haamikkkkk..blum tiba masa ko
dunia ni berpusing..nanti kene lah kat ko balik
pada masa tu..baru ko tau siapa lawan ko siapa kawan ko eh

tak malu! aku tak ngata pun ko tu KUSAM
nape kawan ko tu terasa dia KUSAM KER...

baik lahh kusam kusam kusaman semua
mamy undur diri..susah bercakap ngan orang KUSAM huh

haaaa sesapa rasa dia KUSAM boleh try produk
Cahaya Beauty Set..memang baguih tuk orang KUSAM...
beli dari FB- Sufia Hafizah Mohd Zuki 

Sengal punye KUSAM!

1 comment:

loving me..loving you