Monday, March 26, 2012

demam lagi...

assalammualaikum

hhehehhehe...demam lagi laaaa
musim jerebu ni kan..memang sore throat senang hinggap sangat ler
dah p klinik pun..dapat laa mc sehari..sib baik bos takde ...
dia outstation..so hari ni siap siap makan obat
sihat diri sendiri..sok kerja kann

anyway still masih tak abis abis pompuan meroyan hupdate
status maki hamun orang..dah di block dia meroyan lak
mungkin sbb tak leh 'stalker' page aku kann

waaa terasa macam artis..heheheh
ni semua lah akibat kerja ngan melayu kuno..tak faham hehheeh
aku berkawan selalu karib aje ngan orang..tapi kat sini
pening sangat..tak faham weh..apa yg tak kena

anyway..doakan mamy dapat tempat kerja baru ye
nak sangat berhijrah weh..pening ngan orang melayu
yang suka merendahkan akhlak dia sendiri..

kita tak kata dia..kata kita ngata dia..dah mcm psiko pun ado..
anyway..demam ok..

bye



No comments:

Post a Comment

loving me..loving you