Saturday, March 24, 2012

apabila si dia meroyan...

Assalammualaikum

hrmm hebat tul facebook ni kan...jahanam..
bile nak marah orang update lah status sejam sekali ..meroyan
anyway nak share kesah orang meroyan tak tentu hala..

kata berpendidikan tinggi..kunun beragama kuat..
tapi ayat nyer..memaki hamun orang memang longkang giler seh
tu aku tak faham tul laa si meroyan tu..

ntah sape lah kann dia marah..tapi sesuka hati mak pak dia aje..
aku pelik giler..dah tu  buh status sejam sekali..maki hamun orang
perrhhh cam bagus giler si meroyan tu...

pelik tapi benar ye dik nun...orang begini
harus kaa mamy block aje terus..."black disease" bawak penyakit saja
di dalam fesbuk yang mengembirakan itu..i hate meroyan..

aku rasa lah kan...dia pikir macam dia bagus sangat laa rasanya...
tu jadi gitu.suke hupdate ngata orang sana sini eh hahahha
kesian orang meroyan...mamy rasa dia tak sedar jadi bahan

apabila kita hupdate status tu menunjukkan betapa
rendahnya akhlak kita..mengata n maki hamun orang sesuka hati

u know what ...mamy akan block orang tu senyap senyap hahahah
tak kosa nak baca cerca maki dia kat orang eh...

kesian dia....

2 comments:

loving me..loving you